Jeugdlid worden?

Als je een keer wilt komen kijken, bij de Welpen of Scouts, mail ons dan. Vermeld dan je naam, adres, telefoonnummer en geboortedatum en wij nemen dan z.s.m. contact met je op!

Clubgebouw huren?

Ons clubgebouw ligt met een groot omliggend terrein op een perfecte locatie! Dicht bij het bos, de heide en het centrum van Ermelo! Kijk voor de beschikbaarheid op onze verhuurkalender, en vul vervolgens het contactformulier in!

Direct naar het contactformulier!

Vrijwilliger worden?

Ben jij enthousiast, geef je goed leiding en vind je het leuk om kinderen en jongeren te begeleiden bij hun persoonlijke ontwikkeling? Of heb je bestuurlijke kwaliteiten die je wilt inzetten? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Inloggen

Intranet voor teamleiders en het bestuur

Laatste nieuws

Zoals u ongetwijfeld gemerkt zult hebben is ook in Ermelo de eikenprocessierups actief. Helaas zijn ze het terrein van onze groep niet vergeten. Er zijn inmiddels een flink aantal eiken besmet. Om verder risico op overlast te verkleinen  adviseren we, om lange broeken en shirts  met lange mouwen te dragen. Een ander tip is om shirts  niet binnenste buiten over het hoofd uit te trekken, maar bij de halsopening recht omhoog te trekken. Als na de opkomst de kleren direct gewassen worden op 60 graden is het risico op verspreiding van de haren  via kleding nihil.


  

  • foto1.jpg
  • foto2.jpg
  • foto3.jpg
  • foto4.JPG