fotolijn

Verhuur informatie

Ons clubgebouw aan de Watervalweg 175, 3853 PS Ermelo, kan gehuurd worden door scoutinggroepen, scholen, verenigingen, stichtingen en buurtverenigingen. We verhuren ons gebouw niet voor familie- en/of kinderfeestjes. 

De aankomsttijden
In de vakantieperiode (regio midden) geldt dat u vanaf 13.00 uur het gebouw in kan en dat u er om 12.00 uur weer uit moet zijn. 
Andere tijden zijn mogelijk in overleg. De sleuteloverdracht is middels een kluis. U krijgt de code en de uitleg van de kluis een week voor
aankomst. Uiteraard kunt u zelf ook even contact opnemen met de sleutelbeheerder.

Het gebouw kan ook gehuurd worden als het geen vakantie (regio midden) is, maar hiervoor gelden andere regels in verband met onze eigen
opkomsten en medegebruikers. Tijdens schooluren maakt een peuterspeelzaal gebruik van een deel van het gebouw en terrein.
De keuken, toiletten en douche worden gedeeld. Doordeweeks zijn de tijden in overleg met de verhuur cooördinator.
Op zaterdag is het gebouw dan te huur vanaf 16.00 uur.

Verhuur aanvragen kunnen gedaan worden via het formulier op de website. Voor overige vragen over de verhuur kunt u contact opnemen met
Marloes van Marle (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Voor het bezichtigen van onze verhuur locatie (mits gewenst) kunt u een afspraak maken met de sleutelbeheerder Bruno Buzing.
U kunt hem mailen op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Bruno zal dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Prijzen

De huurprijzen zijn vanaf € 110,00 per dag/nacht, wanneer meerdere dagen gehuurd wordt. Wil je het gebouw alleen overdag gebruiken? Een dagdeel is vanaf € 75,00. Dit is ongeacht het aantal personen. De toeristenbelasting is € 0,75 p.p.p.n. Deze wordt achteraf verrekend met de borg. De borg wordt alleen teruggestort wanneer het registratieformulier volledig ingevuld ingeleverd wordt.   

Bij de huurprijs in zit het gebruik van; gas, water, elektra, verwarming, wifi en afvalcontainer. Daarbij komt een borgsom van € 150,- , die u uiteraard terugkrijgt als u het gebouw na de huurperiode weer schoon en zonder gebreken aan ons overdraagt. (De toeristenbelasting is € 0,75 p.p.p.n. Deze wordt achteraf verrekend met de borg. De borg wordt alleen teruggestort wanneer het registratieformulier volledig ingevuld ingeleverd wordt.)

In de verhuurkalender kunt u zien of er nog plaats is. De kalender van 2022 verschijnt begin september 2021 op de website.
Een aanvraag voor de periode zou al wel gedaan kunnen worden via het formulier.

Plattegrond

 

   

 

Kalender

Oktober 2021
M D W D V Z Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31