fotolijn

Verhuur informatie

Verhuur informatie

Ons clubgebouw aan de Watervalweg 175, 3853 PS Ermelo, kan gehuurd worden door scoutinggroepen, scholen, verenigingen, stichtingen en buurtverenigingen. Wij verhuren ons gebouw niet voor studentenverenigingen en/of vrijgezellenfeesten.

Aanvraag en bekijken gebouw

Verhuur aanvragen kunnen gedaan worden via het formulier op de website, of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kunnen ook andere vragen gesteld worden. Na overleg over beschikbaarheid, wensen en informatie over de verhuur, is er een mogelijkheid het gebouw te bezichtigen. Hierna wordt de aanvraag bevestigd. Aankomst- en vertrektijden gaan altijd in overleg. De sleuteloverdracht gaat via een sleutelkluis. U krijgt de code en de uitleg van de kluis een week voor aankomst. Uiteraard kunt u zelf ook even contact opnemen met de sleutelbeheerder.

Het gebouw kan gehuurd worden als het geen vakantie (regio midden) is, maar hiervoor gelden andere regels in verband met onze eigen opkomsten en medegebruikers. Tijdens schooluren maakt een peuterspeelzaal gebruik van een deel van het gebouw en terrein. Op dat moment kan alleen deel A/C gehuurd worden. Deel C (de keuken, toiletten en douche) wordt gedeeld als de peuterspeelzaal aanwezig is. Vooraf dienen er afspraken te worden gemaakt over het gedeelde gebruik.

In het weekend kan er gehuurd worden van zaterdagmiddag tot zondagavond.

Prijzen

De huurprijzen zijn per nacht en ongeacht het aantal personen. Wel wordt er bij een overnachting toeristenbelasting gerekend door de gemeente. Wil je het gebouw alleen overdag gebruiken? Dit is in overleg ook mogelijk. Hieronder een overzicht van de prijzen. De verschillende gebouwdelen zijn zichtbaar op de plattegrond.

  • Gebouw deel A/C huren voor één nacht kost€ 137,00
  • Gebouw deel A/C huren voor meerdere nachten kost €112,00

  • Gehele gebouw (deel A/B/C) huren voor één nacht kost € 193,00
  • Gehele gebouw (deel A/B/C) huren voor meerdere nachten kost € 178,00

  • Dagprijs huur gebouw (deel A/B/C) kost € 76,00
  • Toeristenbelasting € 1,50 p.p.p.n. (voor verenigingen en scholen wordt een aangepast tarief van € 0,75 p.p.p.n.)
  • Borg per verhuurperiode € 150,00

Onder de huurprijs valt het gebruik van gas, water, elektra, wifi, kampvuurkuil en gebruik van de afvalcontainer (mits netjes gebruikt). De borgsom van € 150,00 krijgt u uiteraard weer terug wanneer u het gebouw na de huurperiode weer schoon en zonder gebreken aan ons overdraagt.

 In de verhuurkalender kunt u zien of er nog plaats is. De kalender van 2023 verschijnt begin september 2022 op de website. Een aanvraag voor de periode zou al wel gedaan kunnen worden via het formulier.  

   

 

 

Kalender

Oktober 2022
M D W D V Z Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31