Ons clubgebouw aan de Watervalweg 175, 3853 PS Ermelo, kan gehuurd worden door scoutinggroepen, scholen, verenigingen, stichtingen en buurtverenigingen. Wij verhuren ons gebouw niet voor studentenverenigingen en/of vrijgezellenfeesten.

Aanvraag en bekijken gebouw

Verhuur aanvragen kunnen gedaan worden via het formulier op de website, of via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kunnen ook andere vragen gesteld worden. Na overleg over beschikbaarheid, wensen en informatie over de verhuur, is er een mogelijkheid het gebouw te bezichtigen. Hierna wordt de aanvraag bevestigd. Aankomst- en vertrektijden gaan altijd in overleg. De sleuteloverdracht gaat via een sleutelkluis. U krijgt de code en de uitleg van de kluis een week voor aankomst. Uiteraard kunt u zelf ook even contact opnemen met de sleutelbeheerder.

Het gebouw kan gehuurd worden als het geen vakantie (regio midden) is. Dit is op aanvraag, omdat een van onze medegebruikers door de week tegelijkertijd gebruik maakt van het gebouw en terrein. Hierdoor gelden er ook andere tarieven. 

In het weekend kan er gehuurd worden van zaterdagmiddag (16.30 uur) tot zondagavond.

De huurprijzen zijn per nacht en ongeacht het aantal personen. U huurt dan het gehele gebouw, behalve de ruimte met het kruis erdoor. Ook het pionier- en materiaalhok zijn niet te gebruiken.

  

Prijzen 2024

- Daghuur: € 90,00
- Gebouw één nacht: € 225,00
- Gebouw meerdere nachten: € 210,00
- Aan de toeristenbelasting: € 1,67 p.p.p.n. (verenigingen en scholen zijn vrijgesteld van toeristenbelasting)
- Borg per verhuurperiode: € 150,00
 
Onder de huurprijs valt het gebruik van gas, water, elektra, wifi, kampvuurkuil en gebruik van de afvalcontainer (mits netjes gebruikt). De borgsom van € 150,00 krijgt u uiteraard weer terug wanneer u het gebouw na de huurperiode weer schoon en zonder gebreken aan ons overdraagt.

In de verhuurkalender kunt u zien of er nog plaats is. De kalender van 2025 verschijnt begin september 2024 op de website. Een aanvraag voor de periode zou al wel gedaan kunnen worden via het formulier.